Over JXR SEM

Jeroen Rijkeboer dé Google deskundige
Over JXR SEM.
Even kennismaken…

Mijn naam is Jeroen Rijkeboer en in 2014 ben JXR SEM gestart.

Internet en ik hebben een lange geschiedenis. In 1996 had ik mijn eerste website. Intussen is er veel veranderd.

  • Als bedrijf kun je niet meer zonder internet. Is het niet om te verkopen, dan is het wel om leads te genereren of om informatie aan te bieden zoals openingstijden en adresgegevens.
  • De techniek van zowel het maken van een website als van gevonden worden is veel complexer geworden.
  • Adverteren is veranderd van een banner-advertentie bovenaan een webpagina naar complexe advertentiesystemen zoals Google Ads en Facebook Ads.
  • Marketing is onder te verdelen in offline marketing en online marketing, welke ook weer samen moeten komen.

Wie is Jeroen Rijkeboer?

In 2001 studeerde ik af aan zowel de Rijksuniversiteit Groningen (bedrijfskunde) als aan de Hanzehogeschool Groningen (Management, Economie en Recht). Daarna ben ik aan het werk gegaan als bedrijfsanalist en later als beleidsadviseur. Hierdoor heb ik veel bedrijven en hun bedrijfsvoering gezien en heb ik goed leren adviseren. Door mijn ervaringen in het bedrijfsleven weet ik ook dat ik juist bij een klein bedrijf (1 – 25 mensen) veel meer kan betekenen dan bij een groot bedrijf.

In 2014 ben ik begonnen met JXR SEM. Ik had gemerkt dat er met name bij kleinere ondernemers behoefte bestond om:

  • één aanspreekpunt te hebben voor online marketing en website
  • wel aan online marketing te doen, maar tegen kleinere bedragen dan bij de meeste bureaus gebruikelijk is en soms ook gewoon tegen uurtarief in plaats van via een abonnement.
  • flexibiliteit te hebben in besteding van het budget; soms is er behoefte aan een advertentie, soms aan een aanpassing van de website, soms aan advies.

Als online marketeer houd ik mijn kennis uiteraard goed bij. Zo ben ik uiteraard AdWords-gecertificeerd.
Ik houd van korte lijnen met de verantwoordelijke persoon of personen op het gebied van de online activiteiten. Hierbij ben ik graag de spin het web en ontzorg ik je zoveel als nodig en wenselijk is; alles in goed overleg.

Mijn uitgangspunt: samen werken we aan het (online) succes van jouw bedrijf.

Als ondernemer moet je datgene kunnen doen waar jij goed in bent. Daar verdien jij je inkomen mee. En dan doe ik voor jou datgene waar ik goed in ben: jouw internetzaken!

Online Marketing bij JXR SEM

Behoort jouw bedrijf tot het kleinbedrijf, dan ben je bij JXR SEM aan het juiste adres.

  • Ik maak gebruik van het door mij ontwikkelde stappenplan voor online succes. Op welk moment je ook instapt, ik kijk ook naar voorgaande stappen of daar winst te behalen valt. Dat betekent dus een geïntegreerde aanpak van alle elementen die jouw site tot een succes kan maken!
  • Een persoonlijke aanpak die gericht is op wat jij wilt en wat jouw website nodig heeft.
  • Wil je dingen deels zelf doen? Geen probleem. Sterker nog, ik kan je ook daarmee helpen. Bijvoorbeeld door een (één-op-één) training.

Meer weten? Neem contact op met mij!

[si-contact-form form=’1′]