Online Markering Bureau Almelo (Twente)

Online Markering Bureau Almelo (Twente)

Na jarenlang Midden Nederland bedient te hebben is het nu tijd om Twente te voorzien van een full service online marketingbureau. JXR SEM heeft nu een kantoor te Almelo.

Vanuit het nieuwe kantoor te Almelo is het makkelijk om geheel Twente te bereizen voor een bezoek aan uw kantoor.
Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen of contact via mail, telefoon, beeldbellen etc.

Hebt u een bedrijf en / of webshop in Twente en wilt u hulp bij SEO, Website / webshop, Google Ads of gewoon sparren over de strategie? Dat kan allemaal bij JXR SEM, vanuit 1 aanspreekpunt.

JXR SEM richt zich op het Midden- en Klein Bedrijf. Dat betekent dat u ook bij JXR SEM terecht kunt voor een enkele opdracht.

Full Service Online Marketing, wat is dat?

Full service Online Marketing bij JXR SEM houdt twee dingen in.

  1. Wij kunnen u helpen bij alle aspecten van Online Marketing, zodat u niet bij verschillende bedrijven hoeft aan te kloppen voor verschillende zaken. JXR SEM kan zowel zorgen voor betere vindbaarheid, als voor een hogere conversie als voor uw Google Ads campagnes. Ook kunnen we het één en ander implementeren op uw website / webshop (altijd afhankelijk van uw cms en welke rechten u heeft). U heeft dus geen tijdsverlies (en daarmee bespaart u kosten) door het overdragen van werkzaamheden, want u laat JXR SEM alle werkzaamheden doen of u geeft JXR SEM een regiefunctie voor een goede overdracht van de werkzaamheden
  2. Doordat JXR SEM full service werkt en dus full service kennis en ervaring heeft is onze Online Marketing effectiever. JXR SEM heeft een geïntegreerde aanpak van uw Online Marketing. Niet alleen heeft u één vast aanspreekpunt, de kennis en kunde liggen ook bij de persoon die volledig is opgeleid. Aanpassingen van het één heeft invloed op het ander. Dan is het wel zo handig dat diegene die de aanpassingen doet hier ook weet van heeft en u daarover goed kan adviseren alvorens het wordt doorgevoerd.

    Stel er moet iets aangepast worden aan uw website. Dat kan invloed hebben op uw SEO. U verandert een tekst op een webpagina / productpagina, dat kan invloed hebben op uw Google Ads campagnes. etc.

Online Marketing voor het MKB, hoe onderscheid zich dat van andere Online Marketingbureau’s?

Als Online Marketeer die zich richt op het MKB snapt JXR SEM dat u ook zaken zelf wilt doen, of dat u bepaalde onderdelen elders belegt heeft. Dat is geen enkel probleem.

Interesse: Neem contact op met JXR SEM
E-mail: jxr-sem@google-deskundige.nl
Telefoon: 0546 – 33 41 04