Blog van JXR SEM

SEO-trends 2023

Wat zijn de SEO-trends voor 2023? Lees het in deze long-read (dat is ook één van de trends!) blog post via linkedin-articles.
Het simpelste antwoord is: Je moet bij Google Adwords zoveel mogelijk, zolang het winst oplevert. Google zegt zelf dat je tot het break-even-point moet gaan met je bieding, dus dat je bij Google Adwords moet bieden tot het punt dat je nog winst maakt. Bijvoorbeeld: je hebt product … Lees verder in mijn article op linkedin articles (in nieuwe tab).

Sprites: meer met afbeeldingen, of juist minder. – Technische SEO

Sprites zijn een manier om afbeeldingen te vertonen op je website. Sprites gebruik je voor de optimalisatie van je plaatjes en dus website. Het wel of niet gebruiken van sprites is een onderdeel van SEO, maar wel de technische kant ervan. In deze blog laat … Lees verder in deze blogSprites – Technische SEO

Hoeveel moet ik bieden bij Google Adwords?

Het simpelste antwoord is: Je moet bij Google Adwords zoveel mogelijk, zolang het winst oplevert. Google zegt zelf dat je tot het break-even-point moet gaan met je bieding, dus dat je bij Google Adwords moet bieden tot het punt dat je nog winst maakt. Bijvoorbeeld: je hebt product … Lees verder Hoeveel moet ik bieden bij Google Adwords?